Vlaamse Vereniging voor Ouders van Couveusekinderen
Home Vereniging Informatie Getuigenissen Contact Ons steunen

januari 2010: Liefdadigheidslied voor prematuurtjes en hun gezin "Sing me another song" van EFCNI is nu te downloaden via iTunes.

Januari 2010: Liefdadigheidslied voor prematuurtjes en hun gezin "Sing me another song" van EFCNI is nu te downloaden via iTunes.

Op vrijdag 11 december 2009 heeft EFCNI ("European Foundation for the Care of Newborn Infants"), de Europese vereniging voor couveusekinderen en hun gezin, een grootse Europese download-dag gelanceerd voor het liefdadigheidsnummer "Sing me another song". De opbrengst gaat naar EFCNI en dient om de belangen van vroeggeboren kinderen en hun families op Europees niveau te bepleiten. België wordt binnen deze vereniging vertegenwoordigd door de VVOC (Vlaamse Vereniging voor Ouders van Couveusekinderen).

Wegens technische problemen was het jammer genoeg niet mogelijk om vanuit België het liedje te downloaden. EFCNI heeft ondertussen oprechte excuses gestuurd en de nodige stappen gezet om de situatie recht te zetten. Het liedje is nu te downloaden op iTunes voor 1,99 €: http://itunes.apple.com/us/album/sing-me-another-song-single/id343307721.

We hopen alvast dat veel mensen dit liedje zullen downloaden. Het is een mooi nummer en je steunt er de meest kwetsbare baby's van Europa mee.

Steun ons gratis door je hier te registreren
Vrijwilligers gezocht
Actualiteit
Fotoreportage van Fie Vandevin