Vlaamse Vereniging voor Ouders van Couveusekinderen
Home Vereniging Informatie Getuigenissen Contact Ons steunen

15 april 2012: "Dapper stappen voor pril leven" - Oproep deelname Dodentocht van Bornem op 10 augustus 2012

"Dapper stappen voor pril leven" - Oproep deelname Dodentocht van Bornem op 10 augustus 2012.

Onder het motto "Dapper stappen voor pril leven". wil de Vlaamse Vereniging voor ouders van Couveusekinderen (VVOC) dit jaar deelnemen aan de Dodentocht van Bornem, met de bedoeling onze vereniging extra onder de aandacht te brengen. Ben jij ouder van een (ex-)couveusekindje, ben je er zelf misschien ooit eentje geweest of voel jij je eenvoudig geroepen om de VVOC een hart onder de riem te steken, doe dan mee!

Dit kan door een mailtje te sturen naar info@annebaaths.be. Inschrijven voor de Dodentocht zelf kost 30 en doe je via http://www.dodentocht.be/nl/inschrijven.

Bij de start van de Dodentocht ontvang je dan een gratis T-shirt van de VVOC. Zowel ervaren als minder ervaren wandelaars zijn welkom, dus wie de volle 100 km echt niet ziet zitten, heeft deze keer echt geen excuus om op zijn/haar stoel te blijven zitten. Misschien wil jij wel je zo kort afgebroken zwangerschap vervolmaken door het aantal weken te wandelen dat je kindje te vroeg geboren werd?

Wie wel voor de eindstreep wil gaan, vindt trainingsschemas voor 3 en 6 maanden en een heleboel tips in de online brochure of in dit document.

Tot vrijdag 10 augustus! - Oproep deelname Dodentocht van Bornem op 10 augustus 2012.

Steun ons gratis door je hier te registreren
Vrijwilligers gezocht
Actualiteit
Fotoreportage van Fie Vandevin