Vlaamse Vereniging voor Ouders van Couveusekinderen
Home Vereniging Informatie Getuigenissen Contact Ons steunen

17 november 2011: "Werelddag van het Vroeggeboren Kind" - Steun de kleinste kinderen van onze maatschappij en neem deel aan deze dag.

Op17 november 2011 wordtde derde "Internationale dag van het Vroeggeboren Kind" uitgeroepen tot "Werelddag van het Vroeggeboren Kind". De European foundation for the Care of the Newborn Infant EFCNI, March of Dimes van de Verenigde Staten, Little Big Souls van Afrika en de National Premmie Foundation van Australi hebben de handen in elkaar geslagen om een gemeenschappelijke campagne te voeren.

Net zoals de vorige 2 jaren wil ook dit jaar de Vlaamse Vereniging voor Ouders van Couveusekinderen (VVOC) deze dag in Belgi realiseren. Graag roepen we daarom terug zo veel mogelijk organisaties op om deel te nemen aan deze aktie. Immers hoe meer partijen zich laten horen hoe groter de kans dat er aandacht zal komen voor deze kleinste kinderen van onze maatschappij.

U kan ons helpen door bijvoorbeeld het initiatief te vermelden op websites, de perstekst te publiceren in nieuwsbrieven of tijdschriften, de poster op te hangen of zelf iets te organiseren... Graag vermelden we alle initiatieven ook op onze website.

Download hier de perstekst, poster en flyer.

Steun ons gratis door je hier te registreren
Vrijwilligers gezocht
Actualiteit
Fotoreportage van Fie Vandevin