Vlaamse Vereniging voor Ouders van Couveusekinderen
Home Vereniging Informatie Getuigenissen Contact Ons steunen

19 juli 2011: Knelpunten in ziekenhuisgebouwen geef jouw mening!

U heeft het misschien al eens meegemaakt. U gaat naar het ziekenhuis, als patint of als bezoeker en u vindt niet meteen de weg naar de juiste afdeling. U bent moeilijk ter been en u heeft moeite om uw kamerdeur te openen. Of misschien bent u rolstoelgebruiker en vindt u net dat het ziekenhuis dat u laatst bezocht zeer goed toegankelijk was?

Uw mening als ziekenhuisgebruiker is belangrijk. We willen inzicht krijgen in mogelijke knelpunten en problemen in ziekenhuisgebouwen.

Deel uw ervaring en help Enter en VIPA (Vlaams Agentschap voor persoonsgebonden aangelegenheden) eventuele knelpunten vast te stellen door in een eenvoudige aanstiplijst aan te duiden waar en welke knelpunten u ondervindt. Er zijn twaalf vragen. Dit neemt slechts vijf minuten of iets meer van uw tijd in beslag.

Uw input zal mee opgenomen worden in de knelpuntenanalyse die zal bijdragen aan de realisatie van een inspiratiebundel voor een betere toegankelijkheid van ziekenhuizen.

Neem deel aan de bevraging via volgende link: http://www.surveymonkey.com/s/VIPA

Hebt u nog vragen of mochten er zich problemen voordoen, dan kunt u steeds rechtsreeks contact opnemen met Enter (Belgiplein 1, 3510 Kermt, Tel: 011/26 50 30).

Steun ons gratis door je hier te registreren
Vrijwilligers gezocht
Actualiteit
Fotoreportage van Fie Vandevin