Vlaamse Vereniging voor Ouders van Couveusekinderen
Home Vereniging Informatie Getuigenissen Contact Ons steunen


Getuigenissen
Blog Pagadders van Bloggen.be

Als je zwanger bent denk je er niet aan dat het wel eens anders zou kunnen verlopen. Je gaat normaal een leuke periode tegemoet waarin je lichaam verandert en waarbij je keer op keer die kleine veranderingen waarneemt. Bij elk stapje tijdens de zwangerschap voel je je meer en meer verbonden met je kindje. Eerst zijn er de echografieën waarin je je kindje voor het eerst ziet, daarna zijn er die bubbeltjes in de buik die langzamerhand hevigere stampen beginnen worden. Je buikje wordt mooi rond en ook voor de buitenwereld wordt het zichtbaarder dat er iets moois aan het groeien is. En dan komt het moment waarnaar je zolang hebt uitgekeken, de geboorte van je nieuwe kindje.

Ik ben zelf mama van vier kindjes en wil jullie graag mijn ervaring delen van onze vierde zwangerschap. Deze verliep zoals het hoort, maar er is in de 27ste week van de zwangerschap iets in mijn lichaam gebeurt waardoor alles verandert is. Daan is na 27 weken zwangerschap geboren door een placentaloslating.

Op mijn blog kan je mijn ganse verhaal lezen en via deze weg hoop ik ook andere ouders van couveusekindjes een hart onder de riem te steken.

Klik hier om Pagadders te lezen

Steun ons gratis door je hier te registreren
Vrijwilligers gezocht
Actualiteit
Fotoreportage van Fie Vandevin